„Vom eradica total extremismul islamic de pe fata Pamantului” – Promisiunea lui Trump in primul discurs ca presedinte al SUA

externe

Noul presedinte al SUA, Donald Trump, a sustinut un discurs puternic in timpul ceremoniei de investitura, in care a promis ca „va eradica total extremismul islamic”.

„Transferul de putere se face de la Washington catre popor. Administratia si Guvernul vor fi controlate de popor
Am aparat granitele altora, refuzand sa le aparam pe ale noastre. Am cheltuit multe miliarde in strainatate, cand infrastructura Americii se prabusea. Fabricile se inchideau una cate una si au fost mutate in alta parte si nimeni nu s-a gandit la milioanele de americani ramasi fara slujbe

Acum privim la viitor. Din aceasta zi va fi doar ‘America pe primul loc’. Fiecare decizie va fi luata in beneficiul muncitorilor americani si familiilor americane. Voi lupta si nu va voi dezamagi niciodata.

(…) Vom eradica complet extremismul islamic de pe fata Pamantului”, a declarat Donald Trump in timpul discursului de investitura.

„Impreuna vom hotari parcursul Americii si al intregii lumi pentru multi, multi ani de acum incolo”, a subliniat Donald Trump, care a promis ca ‘isi va face treaba’ si ca va reda oamenilor Washington DC-ul.

Totodata, Trump le-a spus cetatenilor americani ca el va fi vocea lor la Washington, indiferent ca traiesc intr-un oras sau intr-o zona rurala.

„Nu veti mai fi niciodata ignorati. Vocea voastra, sperantele si visele voastre vor defini destinul nostru american”, a mai spus Trump.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: