„Vom merge cu Traian Basescu la Primaria Capitalei. Ca va pierde Nicusor este meritul USR, nu al PMP”. Anuntul lui Tomac

politica

Eugen Tomac a anuntat marti ca Traian Basescu va fi candidatul PMP la Primaria Generala a Capitalei. El a precizat ca PMP vrea sa obtina un capital politic care sa permita partidului sa aiba propria voce politica.

„Noi nu am vrut sa mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Basescu pentru ca vrem sa obtinem un capital politic care sa ne permita, asa cum se intampla in democratie, sa avem vocea noastra politica. Si vom face acest lucru”, a declarat Eugen Tomac marti la Digi 24, citat de news.ro.

Intrebat daca nu exista dubii si Traian Basescu va fi candidatul PMP la Primaria Capitalei, Eugen Tomac a raspuns: „Este optiunea noastra si pe candidatura domnului presedinte mizam la alegerile locale. Atata timp cat aroganta celorlalti ne-a impins in aceasta situatie, pe care noi am spus-o inainte de a se intampla ceea ce s-a intamplat, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge catre cetateni si le vom cere votul. Ca va pierde Nicusor este meritul USR, nu al PMP”.

Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a spus marti ca spera ca PMP sa nu aiba candidat propriu pentru fotoliul de primar general care sa rupa din voturile dreptei. El a mentionat ca este important ca municipiul sa scape de primarul Gabriela Firea si de PSD.

Traian Basescu a anuntat ca este dispus sa candideze la Primaria Capitalei din partea PMP, dupa ce negocierile dintre PNL, USR-PLUS si PMP privind candidati comuni la primariile de sector au esuat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: