„Vom neutraliza amenintarile”. Rusia, infuriata pe avioanele F-22 Raptor din Romania

news

Alianta Nord-Atlantica trateaza Rusia ca fiind o „amenintare” si construieste o „noua linie de confruntare” in zona Marii Negre, acuza Administratia de la Kremlin, in contextul in care NATO a trimis doua avioane F-22 Raptor, invizibile pe radar, la baza de la Mihail Kogalniceanu, scrie Mediafax.

Alianta Nord-Atlantica trateaza Rusia ca fiind o „amenintare” si construieste o „noua linie de confruntare” in zona Marii Negre, acuza Administratia de la Kremlin, in contextul in care NATO a trimis doua avioane F-22 Raptor, invizibile pe radar, la baza de la Mihail Kogalniceanu.

„Alianta Nord-Atlantica creeaza o noua linie de confruntare in zona Marii Negre, legitimand-o prin presupusa amenintare rusa”, a transmis Misiunea permanenta a Rusiei la NATO.

„Rusia va lua toate masurile necesare pentru neutralizarea amenintarilor”, a atras atentia reprezentanta rusa la NATO.

Alianta Nord-Atlantica trateaza Rusia ca fiind o „amenintare”, desi Rusia vrea relatii bune cu toata lumea, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

„Daca este sa vorbim despre cine reprezinta o amenintare pentru cine, cred ca nu ar trebui sa uitam ce am auzit in ultimii ani din partea NATO: liderii Aliantei considera Rusia amenintare”, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

„Iar aceste pozitii nu se limiteaza la declaratii: asistam la masuri de consolidare a capacitatilor militare, care sunt mutate mai aproape de frontierele Rusiei”, a adaugat Peskov, citat de site-ul agentiei Tass.

Declaratiile oficialilor rusi intervin in contextul in care doua avioane militare F-22 Raptor invizibile pe radar, cele mai performante aparate de vanatoare din dotarea Fortele Aeriene SUA, au aterizat luni la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu, in cadrul masurilor NATO de garantare a securitatii aliatilor estici, pe fondul actiunilor Rusiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: