Vor face circ la Cotroceni. AUR anunta ca va face show la consultarile cu Iohannis: „Nu vom sta drepti”

politica

Liderul AUR, George Simion, a anuntat vineri seara ca luni, la consultarile de la Palatul Cotroceni, are de gand sa faca spectacol.

„In sfarsit politica romaneasca pare sa fie un film bun, ca pana acum nu avea deloc suspans. Erau toate  partidele lui Iohannis care stateau drepti, acum o sa aiba unele surprize.  Va fi frumos”, a declarat Simion intr-un interviu pentru Aleph News.

Luni, la Cotroceni, vor avea loc consultari cu partidele in privinat desemnarii premierului. Delegatia AUR este invitata de la ora 14.00.

Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 12:00 – Partidul National Liberal (PNL);
Ora 13:00 – Alianta USR-PLUS;
Ora 14:00 – Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR);
Ora 15:00 – Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR);
Ora 16:00 – Minoritati nationale reprezentate in Parlament.

Liderul AUR, George Simion, a declarat joi ca in cazul in care PSD nu va initia procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis din functie, o va face partidul sau.

„PSD face gafe enorme, nu taxeaza deloc derapajele anticonstitutionale ale presedintelui. Daca nu o sa o faca PSD (initierea suspendarii presedintelui Iohannis – n.r.), o sa o facem noi si o sa mergem in fiecare localitate din tara asta, pentru ca presedintele actual a devenit, din pacate, actor politic”, a spus Simion, la emisiunea Romania 9 de la postul TVR 1.

Liderul AUR a fost intrebat daca formatiunea sa va face opozitie alaturi de PSD sau fiecare dintre cele doua partide va merge pe drumul sau. Totodata, el a fost intrebat ce parere are despre ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis.

Simion a adaugat ca un argument important pentru ca Iohannis sa fie suspendat este faptul ca nu mai este mediator in acest moment.

„In luna de campanie Klaus Iohannis a iesit in fata romanilor si a promovat constant PNL. Este cat se poate de evident faptul ca a facut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator in momentul asta. Este evident ca PSD este un alt partid in siajul presedintelui, asa ca noi, ca forta noua, ne permitem sa facem acest lucru, ca nu avem papusari, noi rezistam la aceasta avalansa de atacuri impotriva noastra venita din zona presedintelui”, a mai mentionat George Simion.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: