„Am vorbit cu multi care sunt inca in conducerea PSD”. Ponta anunta care sunt sansele ca Dragnea sa fie dat jos din fruntea PSD

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, crede ca Liviu Dragnea va rezista in fruntea PSD-ului. „Da, din pacate da, va rezista, atata timp cat nu schimbam majoritatea in Parlament care sa schimbe Guvernul si atunci da, Dragnea va pierde si PSD,” a declarat Ponta pentru Digi24.

„Am vorbit cu multi care sunt inca in conducere. Exista loialitate politica, exista interes politic. Interesul PSD de a ramane la guvernare il inteleg, dar de la asta pana la a fi de acord cu devierea totala fata de legalitate e altceva,” a spus Victor Ponta.

Liderul Pro Romania crede ca motivul pentru care Dragnea a fost chemat vineri la Parchet este actiunea violenta din 10 august, despre care spune ca a fost una „premeditata, organizata si executata de catre Carmen Dan.”

„Sunt aproape doi ani de cand domnul Dragnea detine puterea si in Guvern si in Parlament si, in loc sa vorbeasca de lucrurile importante intr-o guvernare, a vorbit numai de dosare, de stat paralel si tot acolo ajunge, tot la Parchet.

Eu nu cred ca Dragnea a fost chemat ca sa se vada daca a fost o lovitura de stat pentru ca este absolut evident ca nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pandeau la Hilton, nici de lovitura de stat, cred ca a fost chemat ca martor pentru ca din toate datele reiese ca actiunea violenta din 10 august a fost o actiune premeditata, organizata si executata de catre Carmen Dan, nu la conducerea si coordonarea doamnei ministru, care era plecata, ci a lui Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anuntat cu vreo 3-4 zile inainte de 10 august si a vrut sa beneficieze de acele violente a fost chiar Dragnea si pentru asta, mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa raspunda si legal,” a adaugat fostul premier.

Comentarii: