Vosganian, atac delirant la adresa protestatarilor: „Noi nu ne-am dus copiii sa asculte tot felul de blestematii strigate de parintii lor”

politica

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, spune ca a participat la multe mitinguri in ani ’90 si protesta fata de alegeri incorecte si de „ascensiunea nelegitima” a Frontului Salvarii Nationale (FSN), dar niciodata nu au fost proferate amenintari cu moartea, nu au fost adusi copiii sa joace sotron pe fete de oameni si nu s-a urinat pe gardul partidelor, iar asta pentru ca liderii de atunci ai tarii nu ar fi permis aceste lucruri.

„Am participat la numeroase mitinguri in anii ’90. Protestam impotriva unor alegeri incorecte si a ascensiunii nelegitime a Frontului Salvarii Nationale. Protestele noastre erau promonarhice, antiprezidentiale, antiguvernamentale. Noi nu ne-am intrecut in obcenitati, nu am proferat amenintari cu moartea, nu am aruncat cu pietre in oamenii de ordine si cu cutii de vopsea in sedii de partid, nu ne-am adus copiii sa joace sotron pe fete de oameni si sa asculte tot felul de blestematii strigate de parintii lor, nu am cantat cantece despre pusti Kalasnikov si cocktailuri Molotov, nu am urinat pe gardurile partidelor”, a scris Vosganian pe contul sau de Facebook, citat de news.ro.

Acesta a mai precizat ca nu a facut toate lucrurile enumerate pentru ca Regele, Corneliu Coposu, Ion Ratiu, Radu Campeanu si altii nu ar fi permis asta.

„Si asta, intai de toate, pentru ca Regele nostru, Corneliu Coposu, Ion Ratiu, Radu Campeanu si ceilalti lideri politici si civici ai vremii nu ne-ar fi permis – cu atat mai putin n-ar fi incurajat drept „rafinamente sublime”, „libertati de expresie” si „angajamente civice” – asemenea gesturi”, a adaugat deputatul ALDE.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: