Vosganian isi cauta loc in alt partid: „Sunt intelectual si scriitor”. Mesaj catre urechile PSD

politica

Deputatul Varujan Vosganian, purtator de cuvant al ALDE, sugereaza ca s-ar putea retrage din politica, avand in vedere ca el este „intelectual si scriitor”. ALDE este cotat in sondajele de opinie cu un scor de 3%, sub pragul de intrare in Parlament. Cel mai probabil, Vosganian cauta sa atraga atentia PSD pentru a primi un loc eligibil pe listele acestui partid.

„Imi spun cate unii ca ma respecta ca intelectual ori ca scriitor, dar ca ar trebui sa ma las de politica. Cu alte cuvinte, ce sa mai caute in politica cineva care citeste si, eventual scrie carti? Deranjeaza…”, a scris Vosganian pe Facebook.

Varujan Vosganian este acum afiliat la grupul PSD din Camera Deputatilor.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Mai mult despre:

Comentarii: