Vosganian isi cauta loc pe lista PSD. Vorbeste lingusitor de „campania obsesiva anti-PSD si asmutirea electoratului impotriva pesedistilor”

politica

Deputatul ALDE, Varujan Vosganian, se arata indignat de „campania obsesiva anti-PSD” si sustine ca PNL si USR sunt cele care au devenit un pericol la adresa democratiei.

„Campania obsesiva anti-PSD si asmutirea electoratului impotriva pesedistilor sunt menite sa abata atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale societatii romanesti.

Scriam, in anul 2000, in cartea ‘Mesajul Dreptei Romanesti’ ca pericolul la adresa democratiei vine de la PSD. Acum, in anul 2020, ma vad nevoit sa scriu ca adevaratul pericol la adresa democratiei vine de la PNL si USR”, a scris Vosganian pe Facebook.

ALDE nu mai are sanse sa intre in Parlament, fiind cotat in sondaje cu 3%, astfel incat Vosganian vrea sa isi perpetueze imunitatea parlamentara pe listele altui partid.

Varujan Vosganian este acum afiliat la grupul PSD din Camera Deputatilor.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Mai mult despre:

Comentarii: