Vosganian, SUPARAT pe liberali: „Au avut o atitudine REPROBABILA”

politica

Senatorul Varujan Vosganian are o prima reactie fata de PNL, dupa demisia sa din partid, survenita in 13 februarie. Atunci, Alina Gorghiu i-a cerut sa plece, dupa ce senatorii au respins solicitarea Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale in dosarul Romgaz.

Intr-un text publicat pe blog, Vosganian spune ca are „retineri” in a-si critica fostii colegi de la PNL, insa mentioneaza ca acestia „au avut fata de mine o atitudine cel putin reprobabila„.

Dupa ce senatorii l-au aparat de procurori, Varujan Vosganian a fost nevoit sa demisioneze din PNL. Copresedintele partidului, Alina Gorghiu, a declarat atunci ca daca nu demisioneaza va fi exclus.

„I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar in cazul in care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul National Liberal.

(…) Rezultatul votului nu il ajuta in niciun fel pe domnul Varujan Vosganian, care nu are posibilitatea de a se apara in fata acuzatiilor care i se aduc si devine, astfel, vinovat in fata opiniei publice, inainte chiar de a fi judecat. In schimb, ceea ce s-a intamplat in Senatul Romaniei ii ajuta politic pe toti cei care nu pot trai fara minciuni si manipulare. Am ajuns sa fim judecati de Victor Ponta si Elena Udrea si, culmea, multi sa le si dea dreptate”, a spus atunci Alina Gorghiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: