Vot in BEX, Citu a fost tras pe linie moarta. Ciuca este nu numai propunerea de premier ci si seful delegatiei de negocieri a PNL cu PSD

politica

Prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a anuntat, joi, ca Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, in unanimitate, ca propunerea liberalilor pentru functia de premier sa fie Nicolae Ciuca. Flutur a sustinut ca aceasta propunere a venit din partea liderului partidului, Florin Citu. Citu a participat insa la sedinta doar online.

„In BEx al PNL, in unanimitate, la propunerea presedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciuca. Propunerea a venit din partea presedintelui partidului si a fost un vot in unanimitate”, a declarat Flutur, la sediul central al PNL.

El a precizat ca s-a votat si ca Nicolae Ciuca sa fie seful delegatiei PNL la negocierile cu PSD si UDMR.

Rares Bogdan a anuntat si el ca Ciuca este seful delegatiei de negocieri a PNL.

„A mai fost o propunere: seful delegatiei negocierilor ca sa facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciuca, cel care este sustinut candidat de premier in aceasta functie”, a mai spus Flutur.

„Noaptea intotdeauna este un sfetnic bun. A fost o discutie absolut fireasca, cu toate optiunile pe masa. Florin Citu a spus ieri ca orice membru al PNL poate fi premier. Am convenit impreuna ca Nicolae Ciuca e cea mai buna solutie.

Florin Citu in nici un caz nu a pierdut, e in continuare presedintele partidului, suntem in spatele sau. Florin Citu e la fel de puternic ca pana acum

Suntem convinsi ca PSD il va accepta pe Nicolae Ciuca”, a sustinut Rares Bogdan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: