Voturile din doua sectii electorale din Brasov fi renumarate, la solicitarea primarului Allen Coliban, existand suspiciunea de frauda

politica

voturi, Brasov, renumarare, Allen Coliban, frauda electorala

Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala Brasov a analizat solicitarea primarului Allen Coliban de renumarare a voturilor pentru alegerile locale la Primaria Brasov, Consiliul Local si Consiliul Judetean Brasov si a decis renumararea voturilor inregistrate la doua sectii din acest oras.

Potrivit Radio Romania Brasov,  decizia a fost anuntata aseara, tarziu, de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral de Circumscriptie Municipala Brasov, Sorin Toarcea:

„In urma sesizarii depuse de candidatul Allen Coliban, Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala nr. 1 Brasov a admis, in parte, cu majoritate de voturi, sesizarea acestui candidat. Astfel, BECM a dispus renumararea voturilor pentru functia de consilier local la sectia 31 si renumararea voturilor pentru functia de primar, consilier local, presedinte CJ si consilier judetean la sectia 169”.

Va reamintim ca Allen Coliban a pierdut, duminica, alegerile pentru Primaria Brasov. A obtinut 47.797 de voturi, adica 43,72%. George Scripcaru a fost votat de 52.334 de brasoveni, adica 47,87%. S-au inregistrat 109.317 de voturi valabil exprimate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: