politica

Voturile din doua sectii electorale din Brasov fi renumarate, la solicitarea primarului Allen Coliban, existand suspiciunea de frauda

Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala Brasov a analizat solicitarea primarului Allen Coliban de renumarare a voturilor pentru alegerile locale la Primaria Brasov, Consiliul Local si Consiliul Judetean Brasov si a decis renumararea voturilor inregistrate la doua sectii din acest oras.

Potrivit Radio Romania Brasov,  decizia a fost anuntata aseara, tarziu, de purtatorul de cuvant al Biroului Electoral de Circumscriptie Municipala Brasov, Sorin Toarcea:

„In urma sesizarii depuse de candidatul Allen Coliban, Biroul Electoral de Circumscriptie Municipala nr. 1 Brasov a admis, in parte, cu majoritate de voturi, sesizarea acestui candidat. Astfel, BECM a dispus renumararea voturilor pentru functia de consilier local la sectia 31 si renumararea voturilor pentru functia de primar, consilier local, presedinte CJ si consilier judetean la sectia 169”.

Va reamintim ca Allen Coliban a pierdut, duminica, alegerile pentru Primaria Brasov. A obtinut 47.797 de voturi, adica 43,72%. George Scripcaru a fost votat de 52.334 de brasoveni, adica 47,87%. S-au inregistrat 109.317 de voturi valabil exprimate.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Cine este asistentul lui Sosoaca in Parlamentul European: fost purtator de cuvant si vicepresedinte al partidului lui Melescanu (fost sef al SIE)

Asistentul europarlamentarului Diana Sosoaca este Clement Sava, conform paginii oficiale a Parlamentului European. Sava a…

3 ore ago

Accident cu trenul Brasov-Bucuresti intre Gara de Nord si Basarab. Locomotiva a ramas fara frane, mai multi raniti

Un accident feroviar a avut loc, vineri seara, intre Gara de Nord si Basarab. Mai…

2 ore ago

Curtea Internationala de Justitie a dat un aviz consultativ potrivit caruia ocuparea teritoriilor palestiniene de catre Israel este ilegala

Cea mai inalta instanta a Organizatiei Natiunilor Unite a declarat vineri ca ocuparea de catre…

4 ore ago

Doua petroliere au luat foc dupa ce s-au ciocnit aproape de Singapore. Echipajele au fost salvate

Doua petroliere mari au luat foc vineri, dupa ce s-au ciocnit in apropiere de Singapore,…

3 ore ago

„Cosmar pentru China”. SUA au testat in premiera noul sistem de rachete hipersonice terestre Dark Eagle

Statele Unite au efectuat pentru prima data exercitii folosind noul sistem de rachete hipersonice terestre…

3 ore ago