Vrancea se trezeste, Oprisan a fost huiduit intr-un cartier din Focsani. Cum s-a folosit baronul din nou de mama lui

politica

Baronul rosu de Vrancea, Marian Oprisan, a fost huiduit vineri seara intr-un cartier din Focsani, anunta jurnalistul vrancean Sebastian Oancea,

„Oprisan a fost huiduit in cartierul Sud, in fata la celebra bomba Schilacci”, a anuntat Oancea pe Facebook.

Pe 14 septembrie, Marian Oprisan a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe care l-ar fi primit de la mama lui in care este laudat pentru ce a facut in judet.

„Prieteni, singura fiinta care iubeste neconditionat este cea care ne da viata! Mesajul mamei m-a emotionat si vreau sa il impart cu voi: ‘Dragul meu, te iubesc pentru miile de lucruri bune pe care le-ai facut pentru oamenii din Vrancea! Stiu ca vei face lucruri marete si in viitor! Voi fi mereu alaturi de tine! Dumnezeu te-a ajutat sa treci peste toate relele acestui pamant si cu toate astea ai ramas #OM’”, a scris Oprisan pe Facebook.

Marian Oprisan a explicat anul trecut pentru „Romania, te iubesc” cum a ajuns mama sa sa detina cea mai impresionanta vila din Focsani si sa aiba afaceri cu fostul baron de Constanta, Nicusor Constantinescu.

„Sa tot fie 10-15 ani de cand Marian Oprisan explica lumii intregi ca mama e cea care detine averea familiei. Masinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionara.

Aceeasi doamna apare si in declaratia de avere a lui Nicusor Constantinescu – fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, inchis in acest moment, alaturi de Radu Mazare, Elan Schwartzenberg si Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din Bucuresti”, informeaza „Romania, te iubesc”.

Intrebat insistent despre cum a ajuns mama sa sa aiba astfel de proprietati si bunuri, Marian Oprisan a raspuns direct: „Mama mea sunt eu”.

„Eu am mai spus-o si public, mama mea sunt eu! Da? Ca sa nu mai avem niciun fel de discutii”, i-a spus Oprisan reporterului Pro TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: