„Vrea sa moara cu Toader pe piept”. Mircea Dinescu, mesaj jignitor la adresa lui Victor Rebengiuc

news

Mircea Dinescu sustine ca este dezmagitor ca Victor Rebengiuc alege sa „moara cu Toader pe piept” dupa ce, in 1989, a avut „numarul de aur al detonarii bombei cu hirtie igienica la televiziune, in fata mincatorilor de cacat ceausisti”.

„Aparitia marelui actor Victor Rebengiuc in fata Teatrului National cu Toader pe piept m-a descupanit a intristare pentru ca dupa numarul de aur al detonarii bombei cu hirtie igienica la televiziune, in fata mincatorilor de cacat ceausisti, e miza cam mica sa vrei sa mori cu Toader pe piept cind mincatorii cu pricina, bot in bot cu baieti de la servicii, se simt din ce in ce mai bine in cadrul capitalismului nostru multilateral dezvoltat”, a scris Dinescu intr-un editorial in revista Catavencii.

Catavencii este condusa de Doru Buscu, consilier neoficial al lui Liviu Dragnea.

O parte din actorii Teatrului National Bucuresti au protestat, duminica seara, in fata institutiei, intre acestia numarandu-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Marius Manole si Mihai Calin, care au cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si abrogarea OUG 7.

„Daca lucrurile merg normal intr-o tara, nu ai de ce sa protestezi. Totul merge din ce in ce in ce mai prost cand vezi cu ochiul liber ca raspund fara rusine, cu spatele tuturor intentiilor de bine pe care le comunica si Comisia de la Venetia si Uniunea Europeana, putin le pasa. Ei fac tot ce stiu ei sa faca, adica de frica inchisorii iau justitia in brate sa nu faca inchisoare. Sper ca lucrurile sa nu ramana asa”, a declarat Victor Rebngiuc, fiind aplaudat de colegii sai.

La protestul de pe treptele Teatrului National Bucuresti au participat si actorii Mariana Mihut, Marius Manole si Mihai Calin.

Acestia au avut pancarte cu mesajul „Toader demisia” si altele prin care cereau abrogarea OUG 7.

Comentarii: