„Vreau sa spun ca nu am jignit pe nimeni”. Nesimtitul Badalau, noi declaratii despre romancele din Diaspora

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau sustine ca declaratia sa legata de romancele din Diaspora, „sunt fetele alea de le duc astia”, a fost scoasa din context.

„Vreau sa spun ca nu am jignit pe nimeni, discutia a fost in afara conferimntei de presa, a fost vizavi de numarul de lectori din strainatate. Am spus ca sunt 700.000 si o mica parte care nu ne fac cinste. Respect oamenii care lucreaza in strainatate”, a declarat Badalau la Digi24.

In momentul in care realizatorul Digi24 i-a citat spusele, Badalau a sustinut ca declaratia „a fost scoasa din context”.

„Declaratia este scoasa din cointezxt, nu asta a fost gandirea mea. Stiu bine ca sunt oameni seriosi, oameni care isi respecta familiile”, a mai spus Badalau.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

In 2018, Badalau o aparut intr-o inregistrare video la o petrecere din Giurgiu in care romanii din Diaspora erau batjocoriti de catre manelisti. „Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, au spus manelistii inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: