„Vreau sa vad mai bine, va rog, va roooog. Mi-e frica tare”. Ministrul Carmen Dan: „Interventia jandarmilor a fost justificata” – Video

news

Noi imagini cu adevarat cutremuratoare ale victimelor din Piata Victoriei devin virale pe retelele de socializare. O tanara plange ingrozita, dupa ce a fost atacata de jandarmi cu gaze, intr-o masina de interventie a medicilor.

„Vrea sa vad mai bine, va rog, va roooog. Mi-e frica tare”, striga tanara, in timp ce medicii incearca sa o linisteasca.

Ministrul Carmen Dan a declarat, sambata, ca interventia jandarmilor la protestul de vineri din Piata Victoriei a fost una justificata si ca actiunile fortelor de ordine au fost un exemplu de restabilire a ordinii publice practicat in orice alt stat democratic.

„Actiunea nu a fost o disputa intre jandarmi si cetatenii pasnici care au dorit sa protesteze. Cei care s-au impotrivit aseara nu au avut nimic de-a face cu diaspora. Vorbim de huligani periculosi. (…) In orice alt stat european, unde astfel de conflicte violente au loc mult mai frecvent ca in Romania, statul intervine in forta pentru restabilirea ordinii si sigurantei publice. Toti cetatenii au avut ocazia sa vada cum se desfasoara astfel de interventii de restabilire a ordinii publice in orice alt stat democratic. Orice om normal care a urmarit evenimentele de aseara a putut constata ca interventia in forta a fost justificata de provocarile si violentele acelor huligani”, a declarat Carmen Dan.

Comentarii: