Vrei sa intri in direct la Antena 3? Sistemul securisto-draconic de verificare a opiniei telespectatorilor: „Le e frica de opiniile contrare”

news

Telespectatorii care doresc sa intre in direct la Antena 3 trebuie sa treaca prin filtre dure pentru ca postul sa se asigure ca acestia nu vor avea alte opinii fata de cele sustinute de Mihai Gadea si invitatii sai. Informatia a fost dezvaluita de Ely Elsiddig, care citeaza surse din interiorul Antena 3.

„Antena3 si Gadea si-a facut un obicei din a intra in direct cu spectatorii, vocea poporului cum ar veni. Doar ca totul este filtrat la maxim, nu cumva sa iasa cineva din linia postului in direct. Asa ca au o stratagema.

Ca sa intri in direct la Gadea mai intai se trimite un mail in care trebuie sa infierezi cu manie proletara guvernul, ai bonus special daca e vorba de Voiculescu. Se filtreaza mail-urile si se aleg cele promitatoare.

Se aleg cei cu studii superioare pentru a da sentimentul de competenta. Se face o verificare repede pe fb a omului pentru a se vedea daca acesta posteaza ‘ce trebuie’. La final este sunat din productie unde este intrebat pe cine sustine ca sa fie siguri 100% si apoi bagat in direct. Dupa ce ca isi dau dreptate unul altuia in studio le e frica pana si de o opinie contrara. Informatia o am din surse interne de la Antena3”, a explicat Ely Elsiddig.

Saptamana trecuta, Antena 3 a esuat lamentabil dupa ce a lansat un sondaj pe pagina de internet si pe Facebook prin care spera sa obtina validare din partea telespectatorilor in legatura cu campania dusa impotriva lui Vlad Voiculescu.

„Mai aveti incredere in ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu?”, a intrebat Antena 3 pe Facebook si pa pagina de internet.

La sondajul postat pe pagina de Facebook au raspuns, pana vineri seara, dupa aproape 24 de ore, peste 72.000 de romani. Spre enervarea Antena 3, 66% dintre acestia au raspuns ca „Da”. Sondajul a fost eliminat de pe pozitia principala de pe pagina de Facebook a postului in momentul in care 70% dintre cei care au raspuns spuneau ca au incredere in Vlad Voiculescu.

Pe pagina de internet, unde au fost probabil alte cateva zeci de mii de voturi, scorul este similar. 65.99% dintre respondenti au spus ca au incredere in Vald Voiculescu. Sondajul a fost eliminat cu totul de pe pagina, vineri seara, fara a se face apoi nicio referire la rezultatele acestuia.

Liviu Avram, redactor-sef adjunct al Adevarul, a anuntat vineri seara ca Vlad Voiculescu s-a opus in sedinta de Guvern, in urma cu o luna, ca trusturile de presa sa primeasca o noua transa de bani publici pentru a promova si campania de vaccinare. Voiculescu este linsat cu furie in aceste zile chiar de trusturile care au beneficiat de cei mai multi bani in campania anti-Covid de anul trecut.

„Am de mai bine de-o luna o informatie si n-am stiut ce sa fac cu ea. Am zis s-o tin si sa vad cum evolueaza lucrurile – iar lucrurile au evoluat exact asa cum ma asteptam.

Informatia e asta: Vlad Voiculescu a fost cel care s-a opus, in sedinta de Guvern, ca Guvernul sa mai dea bani la presa, asa cum s-a intamplat anul trecut. Propunerea a venit de la SGG (Secretariatul General al Guvernului – n.red.), iar impotriva au mai fost si alti ministri (Ghinea, Barna, Drula, Nasui). Pana la urma, SGG a retras propunerea, zicand ca revine cu o alta formula, dar n-a mai revenit.

Asta e informatia – asa-i ca e inutila? – acuma faceti si voi ce vreti cu ea. Desigur, asta n-are nicio legatura cu inversunarea cu care o anumita parte a presei – mai exact, partea vesnic nesatula – tot cere demisia lui Vlad Voiculescu”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: