„Vrem femei ca si Codruta, nu ca Firea si Olguta”. Clujenii au iesit din nou in strada, in fata sediului PSD – Video

news

Cateva zeci de persoane au protestat, sambata, in tacere, in fata sediului PSD din Cluj-Napoca.

Protestul, organizat dupa modelul celor care au avut loc la Sibiu in fata sediului filialei PSD, a durat un sfert de ora.

Oamenii nu au scandat, dar au afisat pancarte cu mesaje precum „Curaj DNA, vino si ii ia”, „Vrem femei ca si Codruta, nu ca Firea si Olguta”, „Nu tacem”, „Justitie nu coruptie”, „Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni”, „Zero toleranta pentru coruptie”.

Printre cei aproximativ 80 de protestatari s-a aflat si Sorin Bobis, organizatorul „Marsului Sperantei”, cel care a mers pe jos alaturi de alte persoane, in ianuarie, pentru a participa la mitingul de la Bucuresti impotriva modificarilor legilor justitiei.

„A fost un protest mut in fata sediului PSD cu mesajul ‘Va vedem din Cluj’. Este importat de la cei de la Sibiu, fata de modificarile la legile justitiei si la campania dusa impotriva justitiei”, a spus Bobis.

La manifestarea de la Cluj au participat si membri ai grupului „Va vedem din Sibiu”. De altfel, unul dintre acestia a explicat ca protestul de sambata din Cluj a fost facut din dorinta de a extinde manifestatiile din Sibiu si in alte orase.

Potrivit celor prezenti, acest tip de protest va fi reluat saptamanal, in fata sediului PSD din Cluj-Napoca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: