„Vrem protocoalele inapoi, era bine cu ele!”. O jurnalista de investigatii cere implicarea SRI in cazul Caracal

analize

Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut solicita ca SRI sa isi reia colaborarea cu parchetele, avand in vedere ca MAI nu reuseste sa faca progrese in cazul Caracal. „Vrem protocoalele inapoi, era bine cu ele!”, solicita jurnalista, enumerand cazurile in care SRI a reusit sa destructureze retele de crima organizata.

„Sa dea Dumnezeu ca Alexandra sa fie in viata! Chiar daca i-a fost mutilat sufletul, isi poate reveni. Problema, insa, ramane. Toti am vazut cat de rau e ca serviciile secrete, care au specialisti, ma refer in special la SRI, sa NU fie lasate sa colaboreze cu Parchetele, fie ca e vorba de DIICOT, DNA sau Sectia de urmarire penala si criminalistica.

CCR si mafia politica i-au inlocuit pe specialistii SRI cu cei ai Ministerului de Interne, cea mai mare CLOACA de coruptie din Romania!

Vrem protocoalele inapoi, era bine cu ele! In baza informatiilor si cu ajutorul tehnicii SRI si a specialistilor de aici, sub supravegherea procurorului si cu mandat de la judecator, au fost prinsi liderii clanurilor interlope (camatarii, gemenii, sportivii, bercea mondialu’etc), au fost prinsi si multi politicieni corupti, afaceristi de carton, ofiteri acoperiti de care nu avea curajul nimeni sa se apropie si de asta au demonizat protocoalele, au atacat SRI-ul, DNA-uL din perioada Kovesi si DIICOT-ul din perioada Horodniceanu.

Acum s-au refacut retele de trafic de persoane, trafic de droguri, retelele de mare coruptie. Criminalii si coruptii au iesit din puscarii in baza recursului compensatoriu – inventia lui TOADER si a politicienilor corupti!- si in continuare fac ce vor pentru ca legislatia ii apara doar pe ei. Victimele, care le platesc salariile uriase, au fost lasate la cheremul infractorilor!

Nu mai vrem ca Romania sa fie tara infractorilor, ne vrem tara inapoi!”, a scris Ghergut pe Facebook.

Si jurnalista Ioana Ene Dogioiu a anuntat ca un procuror criminalist i-a confirmat ca Alexandra, fata care a sunat la 112 inainte de a fi ucisa, ar fi fost localizata imediat daca ar fi functionat in continuare colaborarea cu SRI.

„Mi-a zis acum un procuror criminalist: pe vremea protocolului cu SRI localizam la milimetru. Au distrus tara!”, a scris Dogioiu pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: