„Vrem restructurare”. ALDE s-a trezit ca vrea oameni „competenti” in Guvernul Dancila

politica

Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a declarat ca partidul din care face parte nu poate ramane la guvernare „in absolut orice conditii”, el precizand ca ALDE este deranjat de faptul ca obiectivele majore de infrastructura sunt „date la o parte”.

„ALDE doreste sa aiba loc o restructurare a Guvernului, care sa aiba ca principal atu competenta, dorim un nou program de guvernare, care sa recastige increderea populatiei in actul de guvernare si, bineinteles, trebuie facuta o reforma a institutiilor. Astea sunt lucrurile pe care ALDE le-a solicitat doamnei prim-ministru pentru a continua guvernarea pe baza unor principii care sa recastige increderea oamenilor in actul de guvernare (…) O sa discutam in partid, sa vedem cum vom aborda in continuare aceasta relatie. (…) Sunt lucruri care nu mai pot merge asa. Obiectivele majore de infrastructura sunt date la o parte. Ori asta este un lucru care pe ALDE, care chiar daca este un partener mai mic de guvernare, il deranjeaza. (…) Ramanem la guvernare in acele conditii pe care vi le-am spus. ALDE nu poate ramane la guvernare in absolut orice conditii”, a afirmat Zamfir, marti, la RFI.

El a subliniat ca prin dialog „trebuie sa se ajunga la o solutie”.

„ALDE nu cere ceva pentru el, nu este vorba de nici un minister in plus, nici de altceva, ci pur si simplu ALDE doreste sa continue guvernarea, dar aceasta guvernare trebuie sa fie una care sa dea incredere oamenilor in actul de guvernare. Or noi credem ca increderea oamenilor in actul de guvernare se poate realiza atingand aceste obiective, care nu sunt deloc unele personale ale partidului politic ALDE”, a adaugat Zamfir.

Mai mult despre: ,


Comentarii: