„Vreti sa furati si sa nu platiti pentru asta”. Parlamentar amenintat cu bataia de pesedisti dupa acest discurs – Video

politica

Senatorul PNL Florin Citu ii acuza pe parlamentarii din PSD ca l-au „injurat si amenintat cu bataia” in timpul discursului sustinut miercuri, in plenul reunit al Parlamentului. Liberalul preziceaza ca cel mai vocal a fost chiar vicepresedintele PSD Florin Iordache.

„Trebuie sa vedeti asta! O parte a discursului meu de azi (miercuri-n.r) din Parlamentul Romaniei. Peste doua sute de senatori si deputati PSD m-au injurat pe tot parcursul discursului iar in final au trecut la amenintari cu bataia. Bineinteles cel mai vocal, chiar in primul rand, nasul OUG 13, tovarasul Florin Iordache”, a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Florin Citu a sustinut, miercuri, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, un discurs in urma declaratiei premierului Viorica Dancila privind Programul Presedintiei rotative a Romaniei la Consiliul UE.

„Nu vreti sa respectati valorile europene. Vreti sa furati si sa nu platiti pentru asta, atat. Daca vreti sa fiti credibili, atunci opriti tavalugul din justitie si aplicati imediat recomandarile Comisiei de la Venetia si MCV-ului”, a declarat Florin Citu, in plen, citat de Mediafax.

Pe tot parcursul discursului se aud voci ale celorlalti parlamentari. Calin Popescu Tariceanu ii atrage, la un moment dat, atentia ca a depasit timpul de vorbire.

Mai mult despre: ,

Comentarii: