„Vreti sa PANDELIZAM Bucurestiul?”. Campania electorala incepe in forta

politica

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a facut un apel catre electoratul de dreapta pentru a nu-si disipa votul, cerand sa il voteze pe el. 

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Predoiu a lasat sa se vada care sunt directiile ce vor defini campania PNL pentru alegerile locale: PNL este singurul care poate face fata PSD si atacarea „fenomenului” pe care il reprezinta Gabriela Firea.

„Daca vrem sa unificam dreapta, trebuie sa ma votati pe mine. Restul sunt discutii politice. Trebuie sa fim pragmatici si responsabili. Merita sa platim acest pret, sa dam Capitala pe mana PSD? Pentru ce? Pentru cateva ambitii care nu se pot materializa.

Respect pe toata lumea si toti au dreptul la competitie. N-are cum sa castige nimeni de pe dreapta in afara de candidatul PNL. Inteleg ca oricine isi manifesta dorinta de castiga. Sa fim seriosi! Vreti sa pandelizam Bucurestiul? Sa facem Bucurestiul o anexa a Voluntariului? Sa aducem solutia sacoselor aici,” a declarat Predoiu la Adevarul Live.

El a tinut sa mentioneze ca nu are nimic cu Firea, ci cu „fenomenul” din spatele candidatului PSD.

„O respect pe doamna Firea, respect femeile. E un candidat ca oricare altul. Atunci cand combat pozitiile si argumentele altcuiva nu inseamna ca nu-l respect. Cuvintele mai dure nu au fost orientate spre dansa, ci spre ceea ce e in spatele dansei. E vorba de fenomen”, a spus Predoiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: