„VW-Audi-Mercedes-BMW, cartel infractional”. Nebunie la Antena 3, un senator PSD il someaza pe ambasadorul Germaniei sa prezinte scuze

news

Emisiune halucinanta la Antena 3, marti seara. Radu Tudor si invitatii sai au acuzat marile companii producatoare de masini ca au format un „cartel infractional”, plangandu-se in acelasi timp ca ambasadorul Germaniei la Bucuresti isi permite sa vorbeasca despre coruptia din Romania.

Pornind de la scandalul in care sunt implicate marile companii producatoare de masini din Germania, Tudor si invitatii sai au decretat ca in Germania este o coruptie mult mai mare decat in Romania.

„Acuzatiile care vin sunt socante, este un cartel infractional format de directorii acestor companii. Atunci cand se spune ca Romania este cea mai corupta tara din lume, si vezi astfel de cazuri, este chiar asa? Cum a fost posibil ca 20 de ani nimeni din autoritatile din Germania sa nu vada asa ceva?”, a strigat Radu Tudor.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu, s-a intrebat de ce ambasadorul Romaniei in Germania nu s-a „scandalizat”.

„S-a scandalizat ambasadorul Romaniei in Germania, domnul Hurezeanu, de aceasta situatie? A dat vreun comunicat? Aici a fost o cardasie, nu pot sa accept ca 20 de ani nimeni nu a stiut”, a declarat Zamfir.

Prezent in studio, senatorul PSD Liviu Marian Pop i-a solicitat ambasadorului Germaniei in Romania sa prezinte scuze cetatenilor romani care au cumparat masini germane.

„Il rog public pe ambasadorul Gemaniei sa si ceara scuze de la cetatenii romani care au cumparat aceste masini. Sa-si ceara scuze ca statul german a avut nevoie de 20 de ani pentru a descoperi acest lucru”, a declarat Pop.

Presa germana a anunta recent ca mai multe masini pe benzina produse de Volkswagen, Audi si Porsche ar fi echipate cu un soft care poate fi manipulat sa arate valori mai scazute ale consumului de carburant si ale emisiilor poluante decat cele reale.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: