„Weber si Dorneanu sunt agenti rusi. SRI si SIE sigur au informatiile, actionati naibii odata!”. Andrei Caramitru afirma ca Weber vrea „cat mai multi morti”

politica

Andrei Caramitru ii acuza pe Renate Weber si Valer Dorneanu ca „sunt agenti rusi”. El spune despre Weber ca este o „criminala” dupa ce Avocatul Poporului a atacat la CCR si Legea carantinarii.

„Weber este o CRIMINALA. Ataca iar legea carantinarii la CCR. Astia vor cat mai multi morti, sa fie haos ca in Bergamo. Asa cum a zis si Orban – e un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei.

SRI si SIE trebuie sa ne spuna clar. Ca sigur au informatiile – se vad de pe luna. Mesajul trebuie dat de Iohannis. Ca Weber si Dorneanu sunt agenti rusi. Ca au ca rol destabilizarea Romaniei. Si sa ii ia frumos pe sus pentru tradare. Deja e prea mult. Tolereaza toate nenorocirile astea de prea mult timp. Ce vrem ? Sa ajunga sa moara 2-300 de oameni pe zi nu 50? Actionati naibii odata. Spuneti adevarul !!!!!!!”, a scris Caramitru pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o reactie extrem de dura dupa ce Avocatul Poporului a atacat la CCR si Legea carantinarii. „Un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei”, a psu Orban.

„Dupa ce trei saptamani nu am avut nicio posibilitate de tratare sub supraveghere medicala sau de izolare sau de carantinare a pacientilor pozitivi, mii de cetateni diagnosticati pozitiv… Nu am avut posibilitatea sa luam nicio masura pentru a putea izola persoanele de contact.

Dupa ce s-a vazut ce efect grave, dramatice a avut lipsa cadrului legislativ, Avocatul Poporului recidiveaza si ataca si o lege care a fost adoptata de Parlament. Deja lucruile se indreapta intr-o directie pe care nu o inteleg.

Persistenta in a ataca legi funadmentale care permit guvernului si aurotitatilor sa se lupte impotriva epidemiei, mie imi pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei”, a declarat Orban in sedinta de Guvern.

Mai mult despre: ,

Comentarii: