YouTube a dat jos investigatia Recorder legata de afacerile preotului Madalin Iscru. Nevasta acestuia amenintase: „O sa iti dau jos clipul de pe Youtube. Sa fie clar”

news

Madalina Iscru

Cea mai recenta investigatie Recorder, „Dumnezeul achizitiilor se intoarce”, a fost data jos de YouTube, la scurt timp de la publicare. YouTube invoca drepturi de autor.

„This video is no longer available due to a copyright claim by Cristian Preotul”, este mesajul afisat de YouTube in locul investigatiei Recorder.

Sotia preotului care era subiectul investigatiei il amenintase pe jurnalistul Alex Nedea ca reportajul va fi dat jos de pe YouTube.

„Daca te vad la mine la poarta, te iau la bolovani. O sa iti dau jos clipul de pe Youtube. Sa fie clar”, ii spune preoteasa jurnalistului Alex Nedea, inainte de a pleca nervoasa, la volanul unei masini de lux, agonisita, desigur, din truda crestineasca a sotului ei preot.

Anterior, ea lansase si alte amenintari.

„Te sfatuiesc asa, ca e o zona frumoasa, cu aer curat, tragi in piept, ia si pe ciumpilici asta (n.r. cameramanul) oxigenati-va creierul si apoi plecati acasa. E mai bine pentru toata lumea. (…) Nu te amenint, eu nu amenint pe nimeni”, spunea Marinela Iscru in inregistrarea data jos de YouTube.

Preotul Madalin Iscru a continuat sa faca afaceri cu statul chiar daca, in urma cu patru ani, investigatia „Dumnezeul achizitiilor” a avut mii de share-uri pe retelele sociale si mai multe dosare penale deschise. Preotul Madalin Iscru, fost consilier in Ministerul Dezvoltarii, sub comanda baronului PSD Paul Stanescu, castiga contracte de milioane de euro pentru reabilitarea de scoli si gradinite, modernizarea iluminatului public si construirea de retele de apa in satele Dobrogei. Banii veneau prin PNDL, program coordonat de ministerul in care lucrase, iar primarii intervievati de Recorder recunosteau ca au primit comanda politica pentru a lucra cu firma preotului Iscru.

Cristian Preotul are acest canal de YouTube, pe care a publicat melodii religioase.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: