Zapada de 5-6 metri pe Transfagarasan. Drumarii vor sa-l deschida pe 15 iunie

news

A inceput operatiunea de deszapezire a Transfagarasanului, a anuntat Directia de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov pe pagina de Facebook.

„Colegii nostri de la Districtul Balea lucreaza deja de la inceputul saptamanii la curatarea zapezii de pe portiunea dintre Balea Cascada si Balea Lac. Din pacate iarna prelungita si vremea deosebit de rece din ultima perioada ingreuneaza interventia utilajelor, stratul de zapada depasind pe alocuri 5-6 metri grosime”, se precizeaza in postare.

„Avem o cantitate mare de zapada, dupa cum vedeti, putin mai mare decat anul trecut, am mobilizat deja doua freze si o vola cu care incercam sa redam traficului acest sector de drum la la fel ca anul trecut, si anume in 15 iunie. Nu e o promisiune, incercam sa ne tinem de acest termen. Aici, in Transfagarasan a nins chiar si ieri seara”, spune Tudor Dutu, directorul regional al DRDP Brasov.

DRDP intentioneaza sa deschida traficul pe 15 iunie, desi, conform prevederilor acesta ar trebui deschis cel tarziu pe 1 iulie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: