Zbiara Dancila in sedinta CEX de se aude pana in curtea PSD. Nervoasa ca a fost facuta „proasta” de sotul Liei Olguta Vasilescu

politica

Scandal de amploare in sedinta CEX a PSD, vocile sunt atat de ridicate incat se aude pana in curtea sediului PSD, informeaza jurnalistii prezenti la fata locului.

Viorica Dancila a fost prima care a luat cuvantul, fiind extrem de indignata ca sotul Liei Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, a spus ca nu se pot castiga alegerile cu o „proasta”.

”Sa spuneti ca nu puteti sa castigati alegerile prezidentiale cu o proasta, nu va face cinste. La europarlamentare ati avut alte interese”, i-a spus Dancila lui Manda pe un ton ridicat.

Antena 3 anunta ca Lia Olguta Vasilescu s-a enervat atat de tare incat a amenintat ca demisioneaza din functia de sefa a campaniei electorale a lui Dancila.

Apoi, membrii CEX au decis ca primarul Bacaului, Cosmin Necula, sa fie exclus din PSD pentru ca a zis ca social-democratii se fac de ras cu Viorica Dancila. De altfel, Necula le-a recomandat alegatorilor PSD sa voteze cu Mircea Diaconu in turul intai.

Mai mult despre: ,

Comentarii: