Zeci de actori si muzicieni celebri, mesaj video imperativ adresat Parlamentului in legatura cu OUG 13

actualitate

Zeci de actori si muzicieni celebri au contribuit la realizarea unui videoclip in care se solicita, imperativ, parlamentarilor sa abroge ordonanta 13.

Iata mesajul video, la care au contribuit Oana Pellea, Andrei Ujica, Victor Rebengiuc, Cosmin Bumbut, Tudor Chirila, Stere Gulea, Dragos Bucurenci, Medeea Marinescu, Dan Teodorescu (ala de la Taxi), Cosmin Alexandru, Tudor Giurgiu , Andreea Vasile, Cristina Balan, Mihai-Calin, Adi Bulboaca, Ana Ularu, Calin Goia, Adrian Sitaru, Cornel Ilie, Dragos Bucur, Ada Solomon, Paul Ipate, Dan Byron, Rodica Lazar, DoruTrascau (The Mono Jacks), Tudor Istodor, Florin Grozea, Tiberiu Albu, Ilinca Manolache.

„Intr-o noapte, guvernul a decis sa dezincrimineze abuzul in serviciu pentru prejudicii mai mici de 200.000 lei si sa permita reintoarcerea in functii a functionarilor publici condamnati pentru aceasta infractiune. Prin ordonanta 13.

600.000 de oameni au cerut ferm, in strada, anularea acestor prevederi, menite sa legalizeze praduirea banului public. Presiunea strazii a determinat guvernul sa abroge dezincriminarea nocturna a abuzului in serviciu. Prin ordonanta 14.

Parlamentul e cel care poate inchide definitiv si ireversibil problema celor 2 ordonante. Dar printr-un mecanism subtil si pervers, supune la vot doar ordonanta 14 pentru a lasa portite de revigorare a ordonantei 13.

E momentul ca, alaturi de cele mai asumate voci publice, sa spunem parlamentului ca intelegem jocul de 13-14 cu ordonantele si nu-l toleram. Hai sa raspandim acest mesaj, sa ajunga la urechile parlamentarilor. Filmeaza si tu mesajul si cere si prietenilor tai sa faca la fel”, indeamna grupul Coruptia Ucide.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: