Zeci de parlamentari vor pleca din USR cu Ciolos, spune Pislaru: „Si deja avem cateva mii de oameni care s-au inscris pe platforma noastra”

politica

Europarlamentarul Dragos Pislaru spune ca se vor alatura si parlamentari USR noului proiect politic REPER, anuntat de Dacian Ciolos, alaturi de cinci eurodeputati. El a mai spus ca un numar consistent de parlamentari si-a anuntat deja sprijinul pentru noul proiect si ca sunt de ordinul zecilor cei care vor pleca din USR.

”Ca sa putem avea o candidatura sau alta noi construim acum ceva. Nu doar noi, cei cinci europarlamentari, se vor alatura si  parlamentari”, a spus Pislaru, copresedinte interimar al REPER, pana la congres, in emisiunea Talk News de la Profit News TV

Eurodeputatul a mentionat ca un numar consistent de parlamentari si-a anuntat deja sprijinul pentru noul partid REPER.

”Veti vedea in perioada urmatoare acest lucru, nu discutam de doi, trei, discutam de ordinul zecilor, asta este important de retinut si deja avem cateva mii de oameni care s-au inscris pe platforma noastra si o multime de alti oameni care si-au anuntat intentia, si care se uita cat de serioasa este constructia”, a mentionat Pislaru.

Cererea de infiintare a partidului Reinnoim Proiectul European al Romaniei, cu denumira prescurtata REPER, a fost depusa si inregistrata, joi, la Tribunalul Bucuresti. Dacian Ciolos este unul dintre membrii fondatori.

Cei cinci membri fondatori sunt europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragos Pislaru, Alin Mituta, Dragos Tudorache si Dacian Ciolos.

Potrivit actului constitutiv al REPER, conducerea interimara a formatiunii politice va fi asigurata, pana la primul congres, in copresedintie, de Ramona Strugariu si Dragos Pislaru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: