Zeci de pasageri raniti dupa aterizarea unui avion Airbus

news

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un avion de tip Airbus A320 a derapat si a iesit de pe pista, marti, in cursul aterizarii pe un aeroport din orasul nipon Hiroshima, informeaza NBC News.

Avionul de tip Airbus A320, apartinand companiei Asiana, a derapat si a iesit de pe pista pe aeroportul principal din Hiroshima (Japonia). Imaginile difuzate de televiziuni arata avionul in afara pistei, iar o parte din trenul de aterizare pare sa lipseasca.

avion1

Avionul Airbus A320 efectua cursa OZ162 din Incheon (Seul, Coreea de Sud) spre Hiroshima (Japonia). La bordul aparatului erau 73 de pasageri si sapte membri ai echipajului, potrivit unui comunicat al companiei Asiana, citat de Mediafax.

Cel putin 23 de persoane au fost ranite, 20 dintre acestea fiind transportate la spitalele situate in apropierea aeroportului japonez.

Potrivit Autoritatii aeronautice japoneze, avionul a derapat la aterizare, s-a rasucit 180 de grade si a iesit pe iarba de la capatul pistei. Motorul stang al avionului si o parte a aripii stangi sunt grav avariate. Martori au observat scantei si fum iesind din aripa stanga a avionului in cursul aterizarii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: