Zeci de PNL-isti au demisionat din partid in Olt, trec la formatiunea lui Orban: „Nu pot sa tolerez minciuna si mai ales tradarea electoratului”

politica

Zeci de liberali au demisionat, vineri, din PNL Olt, multi dintre ei avand functii de conducere. „O sa urmeze un val de demisii din randurile PNL OLT”, a anuntat fostul presedinte al PNL Slatina, Sorin Tircomnicu.

Printre demisionari se numara Sorin Tircomnicu, fost presedinte si, in mai multe randuri, Ioan Popa (vicepresedinte), Catalin Andronesi (trezorier), consilierul local Marian Doaga (prim-vicepresedinte).

Totodata, au mai demisionat Yani Mihalache, presedinte al oamenilor de afaceri din cadrul PNL Olt, Albert Marian Nenu, membru in Biroul Politic Municipal, si Marius Dumitrel, membru fondator al PNL Scornicesti, informeaza Olt Alert.

„Cu sufletul cuprins de o imensa dezamagire, dupa aproape doua decenii petrecute in Filiala PNL OLT, astazi mi-am scris demisia din Partidul National Liberal. Nu pot sa tolerez minciuna si mai ales tradarea electoratului care si-a pus sperantele in noi. Alaturi de mai multi colegi am facut acest gest, pentru ca in PNL nu se mai regasesc foarte multi din cei care credeau in Liberalism. Asta se intampla cand la conducere ajung asa cum ajung oameni terni, slabi ce isi urmaresc doar propriul interes si cel mai important, care isi demonstreaza nonvaloarea in alegeri. Pentru a continua pe acelasi drum ca si pana astazi, voi continua lupta politica alaturi de Ludovic Orban si Partidul Forta Dreptei. O sa urmeze un val de demisii din randurile PNL OLT”, a anuntat Sorin Tircomnicu pe Facebook.

Demisionarii se vor inscrie in partidul lui Ludovic orban, Forta Dreptei. Ei sustin vor urma peste 50 de demisii ale altor liberali.

Joi, BPJ al PNL Olt a decis dizolvarea organizatiei Slatina, conduse din 2018 de medicul si consilierul judetean Viorel Dumitrescu. Presedintele Liviu Voiculescu va coordona organizatia pana la desemnarea unei noi conduceri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: