Zero blaturi cu PSD: „Tradatorii vor fi pedepsiti pe loc. Nu iert si nu uit”. Liderul PNL, avertisment pentru primarii liberali

politica

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, i-a avertizat pe primarii PNL ca vor fi pedepsiti daca tradeaza si nu vor face campanie pentru partid la alegerile europarlamentare. El a mai spus ca aceia care vor intra pe campul de lupta vor avea parte de gloria unei victorii uriase impotriva PSD.

Ludovic Orban a declarat sambata seara, la un miting organizat la Craiova, ca are incredere in primarii PNL si stie ca social-democratii sunt zilnic la usa acestora si le fac diverse promisiuni sa nu se implice in campania liberala pentru alegerile europarlamentare.

“Am incredere in primarii Partidului National Liberal desi stiu foarte bine ce fac pesedistii, cum sunt toata ziua la usa lor, cum le promit marea cu sarea, cum incearca prin toate mijloacele sa ii convinga sa nu faca campanie pentru PNL si va spun fratilor ca si acolo unde mai cedeaza cate un primar, Partidul National Liberal are echipe care pot sa faca campanie si pot sa bata PSD”, a transmis Orban.

El a avertizat insa ca cei care vor trada partidul vor fi pedepsiti.

“Si va mai spun un lucru. Nu iert si nu uit. In batalie tradatorii sunt pedepsiti pe loc, fara proces si toti cei care nu vor fi alaturi de noi desi au primit increderea romanilor vor suferi de pe urma tradarii lor”, a afirmat presedintele PNL, citat de news.ro.

El a mai transmis liberalilor ca cei care vor intra in batalia alegerilor europarlamentare vor avea parte de gloria victoriei impotriva PSD-ului.

„Dragi surori si dragi frati liberali din Oltenia, vom castiga. Sunt convins ca toti veti intra pe campul de lupta si sunt convins ca toti veti fi alaturi de linia intai care va porni asaltul impotriva ciumei rosii si fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriase in care nimeni nu credea in urma cu doi ani de zile si in care astazi credem cu toti. La lupta! Victorie!”, i-a indemnat Orban pe membrii PNL.

Liderul liberalilor a mai spus la Craiova ca Romania nu a fost jefuita nici de huni, tatari, fanarioti sau rusi asa cum a fost jefuita de catre PSD in ultimii 30 de ani.

“Nici hunii, nici pecenegii, nici cumanii, nici tatarii, nici fanariotii, nici rusii nu au jefuit Romania asa cum a fost jefuita de hotii fosti comunisti, care si-au batut joc de Romania in ultimii 30 de ani. Trebuie sa fie pedepsiti si de aceea va cer, dragii mei, sa mergem cu mic cu mare la referendumul declansat de presedintele Iohannis si sa nu-i lasam sa scape, sa votam pentru pedepsirea lor, sa nu fim de acord ca ei sa scape dupa ce si-au batut joc de Romania si si-au umplut buzunarele si si-au facut averi pe spinarea muncii fiecaruia dintre romani”, a afirmat Orban.

El crede ca PSD nu mai face campanie deoarece social-democratilor le este frica sa iasa pe strada pentru ca au promis marea cu sarea si au dat romanilor praful de pe toba.

“PSD nu mai face campanie pentru ca le este frica sa iasa pe strada. Vi-l imaginati pe Dragnea ca ar avea curajul sa faca ceea ce face Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Marian Jean Marinescu, sa se plimbe singur pe strada, sa se duca la piata, sa dea mana cu romanii, sa vorbeasca fata in fata cu ei? Va spun ca in nici 10 secunde i-ar lua lumea cu huo si i-ar alunga de pe spatiul public. De aia s-au baricadat, s-au pitit in sediile lor de partid in care exercita puterea fara niciun fel de legitimitate si le este frica sa mai dea piept cu romanii pentru ca si-au batut joc de Romania, pentru ca au mintit cu nerusinare, pentru ca au promis marea cu sarea si ne-au dat noua romanilor praful de pe toba”, a mai declarat Ludovic Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: