Zero distantare sociala intre liderii PSD. Ciolacu, taxat dur de romani: „Smechereala, in alte tari nu mai erati in functii”

news

Marcel Ciolacu si baronii PSD din Moldova au facut o fotografie de grup in care nici nu poarta masti de protectie si nici nu respecta distantarea sociala. Romanii au reactionat dur chiar pe pagina de Facebook a lui Ciolacu, unde a fost postata imaginea.

Mai multi romani i-au reprosat lui Ciolacu ca nu poarta masca si ca nu respecta nici distantarea sociala. Ciolacu a raspuns printr-o critica la adresa Guvernului.

„Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana….”, a scris Ciolacu.

Raspunsul lui Ciolacu a starnit si mai multa furie din partea uitlizatorilor de Facebook.

„Marcel Ciolacu, asta cu M.O. este un raspuns in smechereala asa, exact ce caracterizeaza PSD ul si nicidecum al unui demnitar roman, presedinte de partid. Nu va mai faceti bine.

Sunt in tarile mai civilizate ca noi, demnitari care pt atat lucru, le era rusine si isi prezentau demisiile pentru exemplu pe care l ar fi dat, nerespectand recomandarile sau chiar legile.

La voi trebuie sa apara in MO. Dar stie PSD ce e aia rusine? Sau ordinul e ordin?”, a comentat un roman.

Citeste si: Baronul PSD Buzatu: „Purtatul mastii este o prostie, nimeni nu ma poate obliga. Am contact cu mii de persoane in perioada asta si nu am infectat pe nimeni”

Mai mult despre:

Comentarii: