ZERO participanti la mitingul de SUSTINERE a lui Ponta: „Unde sunte-ti?”

politica

Astazi, 21 noiembrie, in Piata Victoriei ar fi trebuit sa aiba loc un mitind de sustinere a lui Victor Ponta. La ora programata, 18.00, nu era nimeni prezent in piata. Nici mai tarziu nu a sosit nimeni.

Mitingul a fost anuntat pe Facebook, pe pagina „Alaturi de Victor Ponta!„. Peste 1.800 de oameni au anuntat pe pagina respectiva ca vor participa. Insa nu a venit nimeni. In schimb, pagina este bombardata acum de ironii:

„Eu a-m ajuns in piata. Voi unde sunte-ti? V-a astept aici”, a scris un utilizator, ironizandu-i pe sustinatorii lui Ponta.

protest ponta

 

moisa

Un altul a postat o inregistrare pentru a dovedi ca nu este nimeni, sustinand in bascalie ca sunt 60.000 de participanti.

Sunt in Piata Victoriei alaturi de Victor Ponta! Hai si tu! Peste 60.000 de oameni! Sa vina Antena 3!

Posted by Alex Damian on Saturday, November 21, 2015

„Fac apel la toti oamenii rationali,toti cei care au inteles ceva despre politica ,toti cei care isi doresc evolutia acestei tari si sunt capabili sa aprecieze ceea ce a facut Victor Ponta pentru aceasta tara.Ne vrem priministrul inapoi!A demisionat din dezamagire ,din supararea ca este pus la zid si atacat de oportunisti in cel mai tragic moment posibil. (…) Sa iesim si noi in strada ,pe data de 21 noiembrie ,la piata victoriei si sa demonstram ca desi am avut demnitatea si respectul fata de familiile indoliate si de victimele noastre sa nu protestam in aceste grele momente,sa ne traim durerea in liniste ,avem un cuvant greu de spus ,il sustinem pe omul care a facut cel mai mult pentru tara asta in ultimii 26 de ani si sa ii aratam ca oamenii il apreciaza si ii multumesc pentru efortul depus,pentru toata lupta grea pe care a dus o impotriva sistemului”, a sunat apelul celui care a organizat mitingul esuat.

Pe un alt grup, „Victor Ponta – Eroul Romaniei„, s-a facut apel ca sustinatorii lui Victor Ponta sa iasa in Piata Universitatii, tot pe 21 noiembrie de la ora 18.00. Insa nici aici nu a venit nimeni.

21 nov

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: