Zero schimbare in PSD. Ciolacu, inconjurat de infamii baroni Oprisan, Buzatu si Arsene: „Prieteni”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat vineri pe Facebook o fotografie in care apare inconjurat de mai multi baroni rosii din Moldova, pe care i-a catalogat drept „prieteni”.

„Impreuna cu prietenii si colegii mei din Moldova”, a comentat Ciolacu aceasta fotografie.

Buzatu si Arsene au fost recent protagonistii unor scandaluri de amploare. Arsene a folosit un limbaj suburban la adresa deputatului Ana Birchall, in timp ce Buzatu a afirmat chiar vineri ca purtarea mastii de protectie este o „prostie”.

Arsene, despre Birchall: ”Am mai vazut si o curca securista si urata cu spume ca scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar sa-i recomand cu drag o carte care o reprezinta! Cartea se numeste: ‘Suge-o, Ramona!'”.

Buzatu, despre masca de protectie: „Nu am obligat pe nimeni sa poarte masca si nu voi suporta niciun fel de interventie care sa ma oblige pe mine. Nimeni nu ma poate obliga sa ma prostesc. Daca au o reglementare legala corespunzatoare si aplicabila mie, nu ma voi opune legii. Eu nu port deloc masca, am contact cu mii de persoane in perioada asta si nu am infectat pe nimeni”.

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri ca „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”.

Citeste si: Paul Stanescu: „PSD s-a schimbat enorm in ultimul an”. El anunta care este principala calitate a „presedintelui Ciolacu”

Mai mult despre: ,

Comentarii: