Zetea, baronul PSD din Maramures, a pierdut si el. Candidatul PNL a invins o coalitie formata din PSD, UDMR, PNTCD si PPU-SL

politica

Baronul PSD de Maramures, Gabriel Zetea, a pierdut alegerile pentru Consiliul Judetean. Castigator este candidatul PNL, Ionel Bogdan.

Zetea a obtinut 32,26%, in timp ce Bogdan de la PNL a avut cu 3.000 de voturi mai mult, scorul sau fiind 34,47% (61.003 voturi).

Din cel 179.170 de voturi valabil exprimate pentru Consiliul Judetean Maramures PNL a obtinut 31,6%, Coalitia pentru Maramures – 25,2%; PMP – 11,5%; USR – 7,8%; PRO Romania – 5,7% si UDMR – 4,85%.

Zetea a ascuns insemnele PSD in timpul camaniei, el candidand din partea Aliantei pentru Maramures. Aceasta a fost formata din PSD, PNTCD, UDMR si PPU.

Posted by Ionel Bogdan onĀ Monday, 28 September 2020

Candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, care e si liderul organizatiei judetene a liberalilor, a lansat, duminica seara, un apel catre alegatorii din judet cetateni sa iasa la vot in orele ramase pana la inchiderea urnelor.

„Mai avem trei ore pana la inchiderea urnelor de vot, acum este o mobilizare buna pe judetul Maramures, suntem doar cu un procent sub prezenta din 2016 si vreau sa va multumesc tuturor ca v-ati prezentat la urne si v-ati exprimat votul dvs, pentru viitorul judetului Maramures. Este un moment important si cred ca daca fiecare dintre noi ne rupem 15 minute din urmatoarele trei ore, putem schimba Maramuresul. Putem schimba soarta judetului Maramures. Asa ca, haideti cu totii in urmatoarele ore, exprimati-va votul ! Mobilizati vecinii, rudele, prietenii si mergeti cu totii la vot ! Este o sansa unica pentru judetul Maramures ! O sansa de a schimba in bine judetul Maramures! O sansa de a aduce in judetul Maramures investitii si dezvoltare. Haideti cu totii la vot sa schimbam soarta judetului Maramures”, spune Ionel Bogdan, in apelul lansat pe pagina sa de facebook.

Ionel Bogdan ocupa in prezent functia de secretar de stat in Cancelaria Guvernului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: