Zgonea arata adevarata fata a PSD. Atac dur la adresa liderilor partidului

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, spune ca are constiinta impacata pentru faptul ca, atat timp cat a ocupat diverse functii publice, a respectat atat partidul care l-a propus, cat si regulamentele si legile.

„Paradoxal sau nu, atunci cand Victor Ponta m-a propus pentru a fi presedinte al Camerei Deputatilor am fost considerat potrivit pentru aceasta functie. La fel am fost apreciat si atunci cand am fost ales prin vot presedinte executiv al partidului. Brusc, dupa ce am ‘indraznit’ sa am o parere contrara de cea a conducerii, opinia s-a schimbat si care mai de care dintre fostii camarazi s-au inghesuit sa se dezica de toata munca depusa impreuna in toti acesti ani. Nu pot sa nu ma intreb oare cum se propun, mai nou, oamenii pe functii in PSD: pe baza meritocratiei sau mai degraba avand ca singur atu obedienta?”, a scris Zgonea, miercuri, pe Facebook.

El a subliniat ca lupta pentru respectarea legii si ca dreptul la opinie a fost castigat de romani din 1989.

„Eu cred ca dreptul la opinie ni l-am castigat cu totii in 1989 si am constiinta impacata ca atata timp cat am ocupat diverse functii publice mi-am respectat atat partidul care m-a propus, cat si regulamentele si legile care ne guverneaza activitatea. Daca a lupta pentru respectarea legii inseamna a te tine de un scaun, atunci va rog sa imi judecati faptele conform propriilor dvs valori. Sa ataci este foarte simplu, dar sa construiesti este foarte greu”, a precizat Zgonea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: