Zgonea, convocat la DNA. Este suspect de trafic ce influenta. A mai avut de a face cu procurorii in dosarul Liei Olguta Vasilescu

news

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiesti, el fiind citat pentru audieri intr-un dosar privind fapte de coruptie.

Surse apropiate anchetei au afirmat ca Zgonea ar fi citat in calitate de suspect.

Zgonea, care a detinut si functia de presedinte executiv in PSD, a fost exclus din partid anul trecut dupa ce a intrat in condlict cu Liviu Dragnea.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a venit insotit de avocat, iar la intrarea in sediul parchetului nu a dorit sa faca declaratii presei.

Surse citate de Realitatea Tv sustin ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor ar fi acuzat de trafic de influenta.

Valeriu Zgonea a mai fost audiat la DNA si pe 13 mai 2016, in calitate de martor, in dosarul primarului de atunci al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu. „Prezenta mea aici arata ca nimeni nu e mai presus de lege”, a mai spus atunci Zgonea.

Acesta a fost deputat PSD 16 ani, in perioada 2000-2016, dupa care nu a mai candidat. A fost presedinte al Camerei in perioada 2012-2016, fiind revocat din functie pe 13 iunie, anul trecut.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: