Zgonea este in fata procurorilor DNA. Varsa tot despre liderii PSD?

news

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

UPDATE Valeriu Zgonea a dat timp de o ora declaratii la DNA intr-un dosar de coruptie. El spune ca a fost citat in calitate de martor si ca si-a facut datoria.

”Este vorba de un dosar in care am fost citat ca martor. Nu pot sa spun mai multe. E o cercetare in desfasurare. Cand suntem citati ca martor, trebuie sa spunem totul pentru aflarea adevarului pentru a avea un alt tip de societate. Mi-am facut datoria. Comunicarea publica o va face procurorul de caz de la DNA.

Nu comentez in ce dosar. Nu comentez nimic, nu e corect si legal. Trebuie sa pastrez toate obligatiile pe care le am, conform legii. Am dat o declaratie in fata procurorului de caz. Toti trebuie sa respectam legile in Romania. De cate ori voi fi citat ca martor, in orice dosar, e datoria mea sa vin aici si sa spun adevarul. M-am prezentat ca orice cetatean. Prezenta mea aici arata ca nimeni nu e mai presus de lege. E obligatie constitutionala sa vii cand esti citat ca martor. Asta ajuta la intarirea institutiilor statului roman. Am dormit linistit si o sa dorm si de acum incolo”, a spus Valeriu Zgonea la iesirea de la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost citat la DNA in calitate de martor in dosarul in care este cercetat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.

Zgonea se considera un luptator pentru supermatia legii in Romania. Recent, el a fost exclus din PSD dupa ce i-a cerut condamnatului Liviu Dragnea sa renunte la sefia partidului. Liderii PSD incearca acum sa il schimbe din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: