Ziarul Curentul: Olguta Vasilescu a cerut demiterea sefului Politiei Rutiere: „A facut o criza de nervi”

politica

Ziarul Curentul anunta, citand „surse bine informate”, ca Lia Olguta Vasilescu i-a cerut lui Liviu Dragnea sa il demita pe seful Politiei Rutiere dupa ce lui Claudiu Manda i s-a suspendat carnetul de conducere pentru ca a fost prins conducan cu o viteza de 125km/h in localitate.

„Olguta i-a facut o criza de nervi lui Dragnea cerandu-i sa-l demita pe seful Politiei Rutiere. Dragnea ar fi incercat sa-i explice ca nu se poate sti cine a scurs informatia la presa, daca de la politia rutiera Giurgiu sau de la Capitala dar Olguta i-a spus ca nu mai suporta sa fie ciuca mistoului dupa ce a ramas fara portofoliu ministerial si ca vrea razbunare, sa se vada ca mai reprezinta ceva in partid”, scrie Curentul.

Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu i-a amenintat, luni, pe politistii care i-au ridicat carnetul sotului ei, senatorul PSD Claudiu Manda. Ea a declarat ca este „deranjata”, folosind ca pretext faptul ca politistii au facut publica informatia despre contraventia lui Manda.

„In comuna Mihailesti cred ca era. A condus cu viteza. La 16.00 trebuia sa fie in Parlament, pentru ca el era presedinte de sedinta si intr-adevar ne grabeam. M-a deranjat un lucru ca s-a dat asta pe surse. Putea politia romana sa dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar ca ne grabim si ca ii rugam sa redacteze mai repede procesul verbal. Presupun ca ne-au recunoscut daca au dat la toata presa pe surse. E jenant pentru Politia Romana sa reactioneze asa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da, asa e. Am plecat mai tarziu din Craiova si sotul meu se grabea sa ajunga la sedinta de plen a Senatului”, a afirmat Lia Olguta Vasilescu, luni seara la Romania Tv.

Politistii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioada de 90 de zile dupa ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h in localitate, pe raza orasului Mihailesti din judetul Giurgiu, au precizat pentru Mediafax surse din Politie.

Surse din Politie au declarat ca luni, in jurul orei 15.40, politistii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orasului Mihailesti din judetul Giurgiu, conducand cu o viteza de 125km/h, in localitate.

Parlamentarul a fost sanctionat cu 1.305 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.

Mai mult despre: ,


Comentarii: