Ziua cea mai neagra pentru Dragnea. Badulescu va prezenta documente despre 10 August: „Binomul Dragnea – Carmen Dan a manipulat structurile din acea zi”

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a anuntat miercuri ca, in zilele urmatoare, va pune la dispozitia presei documente care vor demonstra „implicarea si modul in care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reusit sa manipuleze structurile” pe data de 10 august 2018, astfel incat Jandarmeria „sa fie ciuca batailor”.

„Zilele urmatoare voi pune la dispozitia presei documente din timpul evenimentelor si documente care fac parte si au fost deja depuse la Parchetul de pe langa Inalta Curte – Sectia militara, documente din care veti vedea implicarea si modul in care binomul Dragnea – Carmen Dan a reusit sa manipuleze structurile din acea zi, astfel incat Jandarmeria sa fie ciuca batailor. Imi asum ca intotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente, iar intrebarea mea retorica nu este o intrebare a unui om care nu are ce spune. Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poti sa imi spui discutiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea si Arsene impreuna cu secretarul de stat plecat de la Interne si, in secret, numit la Ministerul Apararii Nationale? Dana, ai curaj pana vei fi pusa pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, sa nu lasi Jandarmeria sa traga ceea ce ai reusit tu sa faci in baza unei intelegeri prealabile cu Liviu Dragnea. Si va promit, saptamana viitoare, documentele pe care am spus ca le voi pune la dispozitia presei. Dana – asa este alintata doamna ministru de Interne de catre Liviu Nicolae Dragnea”, a declarat viceprimarul, citat de Agerpres.

Intrebat la ce se refera acele documente despre care vorbeste, Aurelian Badulescu a spus ca acestea sunt „documente clarificatoare, raportat la faptul ca lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lamurite de institutiile de parchet din Romania”.

Propunerea PSD ca Badulescu sa fie schimbat din functia de viceprimar al Capitalei a fost respinsa de Consiliul General al Municipiuui Bucuresti pentru ca nu a intrunit numarul minim de voturi necesare. Doar 28 dintre consilieri au votat pentru schimbarea lui Badulescu, in conditiile in care trebuiau sa se pronunte minimum 37.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: