Ziua cutitelor lungi in PSD. Zgonea a fost EXCLUS din partid

news

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, presedinte exectiv PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.

Potrivit unor surse din sedinta Comitetului Executiv National al PSD, propunerea de excludere din partid a fost facuta de penalii Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu. Decizia s-a luat in unanimitate.

„Sunt de peste 20 de ani in partid. Am asistat la o decizie profund nedreapta. Mi-am amintit de inchizitie. Daca iti exprimi o opinie, esti condamnat. Eu raman atasat valorilor social democrate. Multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-au luat si inima de social democrat”, a declarat Valeriu Zgonea dupa ce a aflat rezultatul votului.

Condamnatul Liviu Dragnea, pe de alta parte, a primit votul de incredere al participantilor. Inainte de sedinta, Dragnea a spus ca nu mai poate face echipa cu Zgonea.

„In ceea ce priveste decizia referitoare la soarta domnului Zgonea sau cariera politica a sa, colegii mei vor decide ce se va intampla. Vreau sa precizez ca, cu toate ca in trecutul nu foarte indepartat, doua — trei luni, au mai fost de cel putin doua ori curente pe care eu le-am oprit, de data asta nu o sa mai am un punct de vedere, o sa las CExN sa duca la capat ceea ce simte pentru acest partid”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, inainte de inceperea sedintei conducerii PSD.

Zgonea a cerut de mai multe ori demisia lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: