„Ziua de astazi va fi trecuta in analele ultimilor 30 de ani. Talharii si-au aratat fata”. Rares Bogdan, despre „miercurea neagra a justitiei”

news

Rares Bogdan a declarat ca ziua de astazi, 20 februarie, este „miercurea neagra a justitiei”. El s-a referit la amenintarea pe care procurorul Alexandra Lancranjan a primit-o din partea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

„N-am crezut sa traim asa ceva. Este foarte grav, procurorul Alexandra Lancranjan este amenintata cu puscaria pentru a preda dosarul Tel Drum. Doamna Adina Florea este bratul inarmat al lui Liviu Dragnea, solicita pentru a patra oara dosarul Tel Drum.

Ziua de astazi va fi trecuta in analele ultimilor 30 de ani ca ziua neagra, miercurea neagra a justitiei. A fost ziua in care talharii si-au aratat fata. Procuroarea care il ancheteaza pe Liviu Dragnea a fost amenintata cu puscaria.

A fost amenintata ca va infunda puscaria. Ne apropiem de sinistrii ani ’45-’46”, a declarat Rares Bigdan in emisiunea „Jocuri de putere”.

„Va comportati ca o ciuma, o ciuma infernala care zdrobeste un popor”, le-a transmis apoi Rares Bogdan liderilor PSD.

Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut a anuntat ca procurorul DNA Alexandra Lancranjan a fist amenintata ca va ajunge la inchisoare daca nu preda Sectiei speciale dosarul lui Liviu Dragnea.

„Procurorul Alexandra Lancranjan de la DNA, care il ancheteaza pe DRAGNEA, a fost AMENINTAT cu puscaria daca in 2 zile nu preda dosarul TELDRUM sectiei speciale infiintata de TOADER si PSD.

Veniti in strada! Unealta Gh. STAN si subordonata sa Adina FLOREA au trimis azi la DNA un politist judiciarist de la sectia speciala a lui TOADER, cu o ordonanta de preluare a dosarului TELDRUM in care DRAGNEA este urmarit penal!

Este a patra oara cand aceasta sectie, special infiintata pentru protejarea infractorilor si santajarea procurorilor, incearca sa preia dosarul TELDRUM de la DNA”, a scris Ondine Ghergut pe Facebook.

Un procuror din cadrul Sectiei de investigare a magistratilor (SIIJ) a venit miercuri la DNA pentru a cere dosarul Tel Drum, in care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse judiciare citate de ziare.com.

Solicitarea a venit sub forma unei ordonante de ridicare a unor inscrisuri semnata de un procuror al SIIJ. „Nu este exclus ca in acest caz sa fie deschis un dosar”, arata sursele.

Ordonanta de ridicare de inscrisuri este semnata de Adina Florea. Procurorul solicita predarea dosarului nr. 986/P/2014, cazul Tel Drum-Liviu Dragnea, sustinand ca acesta constituie mijloc de proba in solutionarea unui dosar aflat pe rolul sectiei de investigare a magistratilor cu nr. 1164/P/2018 si care ar viza un magistrat.

Adina Florea le-a transmis si un ultimatum procurorilor DNA pentru transmiterea dosarului Tel Drum: 22 februarie, adica peste doua zile.

Este pentru a patra oara cand Sectia pentru investigarea magistratilor solicita acest dosar. De data aceasta, insa, nu a fost vorba de declinarea dosarului, ci de ridicarea acestuia.

In cazul in care procurorii DNA refuza sa comunice actele solicitate, acestia risca deschiderea unei anchete privind infractiunea de obstructionare a justitiei.

In cazul Tel Drum, Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: