Ziua Europei. Ciolacu sterge epoca Dragnea din istoria PSD: „PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei”

politica

Presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Europei, afirmand ca „Partidul Social Democrat a sustinut mereu parcursul european al Romaniei”.

„Partidul Social Democrat a sustinut mereu parcursul european al Romaniei. In timpul guvernarilor noastre, am finalizat negocierile de aderare si am pregatit presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. De 9 mai, Ziua Europei, ne dorim o Romanie puternica in Uniunea Europeana si o Europa unita si sigura pentru toti!”, afirma Ciolacu, intr-un mesaj postat pe Facebook.

El reaminteste ca tot sambata sunt celebrate doua „momente istorice fundamentale” – 143 de ani de cand Romania si-a proclamat independenta si Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

„Avand aceste repere, pretuind contributia inaintasilor nostri si cu gandul la generatiile viitoare trebuie sa continuam sa depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european si sa ne asumam rolul pe care il meritam cu adevarat in interiorul acestuia”, spune Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: