Ziua si scandalul la Romania TV. Doi politicieni au fost la un pas sa se ia la bataie: „Bai, esti nebun la cap? Nerusinatule ce esti!”

politica

Un nou scandal a avut loc miercuri la Romania TV, in direct. Protagosnisti au fost Tinel Gheorghe de la PNL si Gelu Visan de la PMP.

Visan a fost primul care a deschis ostilitatile, enervat ca ca Tinel Gheorghe l-a atacat pe Traian Basescu.

„Atunci cand te duceai la Elena Udrea, la birou, pentru diverse interventii… tot Traian Basescu era presedinte. Patru ani ai fost in genunchi pentru Traian Basescu, bai Tinele. Nu ti-e rusine? Macar nu mai vorbi. Rade lumea de tine. Las-o dracului asa. Nu poti sa scuipi acolo unde ai pupat patru ani”, a zis Gelu Visan.

„Auzi, dar cand te-a gratiat Emil Constantinescu cum a fost?”, a replicat Tinel Gheorghe, sugerand ca Visan a avut dosar pentru ca a violat o minora.

„Nu am fost niciodata gratiat de nimeni. Ai innebunit? Acest om este nebun. Il declar nebun la televizor! In viata mea nu am avut dosar. Stati sa explic! Este o acuzatie foarte grava! Dati-mi voie sa ma apar! Nu am fost niciodata acuzat, anchetat! Bai, esti nebun la cap? Nerusinatule ce esti!”, a adaugat Gelu Visan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: