Zmeura de Aur: Tom Hanks, Jared Leto si filmul „Blonde” au primit premiile cele mai putin dorite

life

Inainte de a sarbatori cele mai bune filme ale sezonului in timpul ceremoniei Oscar de duminica, Premiile Zmeura de Aur le-au sarbatorit pe cele mai rele, potrivit Reuters.

In ciuda rolurilor castigatoare de Oscar ale actorului din „Forrest Gump”, multi critici si fani i-au condamnat interpretarea din „Elvis”, in special accentul sau. Rolul fostului manager al lui Elvis Presley din viata reala, colonelul Tom Parker i-a adus lui Tom Hanks premiul de „cel mai prost actor in rol secundar” si „cel mai neinspirat cuplu de pe ecran”, lui Tom Hanks si „fetei lui incarcate cu latex (si accentului sau ridicol)”.

Alaturandu-se lui Hanks, drama biografica „Blonde”, cu Ana de Armas in rolul lui Marilyn Monroe „a castigat” premiul pentru cel mai prost film si pentru cel mai prost scenariu. De Armas, insa, este in cursa pentru cea mai buna actrita pentru rolul de la Premiile Academiei de duminica.

De asemenea, Jared Leto, care il interpreteaza pe Michael Morbius, si Adria Arjona, care o interpreteaza pe Dr. Martine Bancroft, in filmul Sony Marvel „Morbius” au primit premiul pentru „cel mai prost actor” si pentru „cea mai proasta actrita in rol secundar”.

Trofeul Redeemer Award, premiul acordat actorilor care dupa ce primesc Zmeura de Aur reusesc sa fie apreciati de criticii de specialitate, i-a revenit lui Colin Farrell pentru filmul nominalizat la Oscar „Banshees of Inisherin”.

Farrell a fost nominalizat in 2004 la categoria „cel mai prost actor” pentru „Povestea de iarna”, dar in este nominalizat acum pentru „cel mai bun actor”.

Organizatorii si-au acordat premiul „cea mai proasta actrita” pentru nominalizarea – retrasa luna trecuta in urma unor acuzatii de bullying – a actritei Ryan Kiera Armstrong pentru rolul din „Firestarter”, pe care l-a interpretat la varsta de 12 ani.

Golden Raspberry Awards, numele oficial al premiilor Zmeura de Aur, denumite si Razzies, au fost inventate intr-un bar din Los Angeles in anul 1981 de fosti studenti in arte cinematografice si de profesionisti din industria de la Hollywood.

In mod traditional, aceste premii sunt decernate cu o zi inainte de ceremonia Oscarurilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: