Antena 3 continua intoxicarea cu Soros. Florin Iordache, intrebat daca a primit informari in Guvern despre actiunile lui Soros in Piata Victoriei

politica

Antena 3 continua sa difuzeze materiale despre presupusa implicare a lui George Soros in Romania si in protestele din Piata Victoriei. Campania a inpecut imediat dupa ce Dragnea a anuntat ca „nu va ceda” in fata lui Soros.

Duminica, fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a fost intrebat de realizatoarea Antena 3 daca a primit informari la minister despre activitatile lui Soros. Iordache a evitat un raspuns direct, insa a sugerat ca implicarea lui Soros este reala, intrucat a vazut oameni „manipulati” in Piata Victoriei.

„S-a demonstrat ca acei oameni nu intamplator erau acolo si protestau pentru ca aveau alte resorturi in spate. Acei oameni, am vazut personal, protestau fara sa aiba argumente. Ordonanta 13, o parte a devenit lege (…) Pe o simpla presupunere si niste ONG-uri care stau in spate si manipuleaza, care indeamna oamenii sa protestam impotriva ordinii constitutionale si a statului de drept (…) sunt proteste alimentate de ONG-uri, de niste oameni care au interes. Acei oameni nu au iesit intamplator in strada, nu va pot spune mai mult”, a spus Iordache.

Intrebat daca in CSAT au existat infirmari privind implicarea lui Soros, Iordache a raspuns: „De-aia m-am dus in piata, si am vazut cum oamenii erau manipulati”.

Realizatoarea a tras imediat concluzia ca este mana lui Soros in organizarea demonstratiilor: „Ati vazut ca dl. Iordache avea informatii”.

fb

Foto: Zamfi Irina/Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: