„Aoleo, saracutii”. Serban Nicolae s-a hlizit la Antena 3 pe seama protestatarilor la scurt timp dupa ce a jignit-o badaraneste pe o femeie din USR

politica

Senatorul Serban Nicolae nu are deloc remuscari pentru comportamentul badaranesc de care a dat dovada in Parlament. La cateva ore dupa ce i-a spus unei deputate USR ca are poze in care aceasta „face sex anal”, Nicoale se hlizea la Antema 3 impreuna cu Mircea Badea pe seama protestatarilor.

Dupa incidentele din Parlament, Serban Nicolae a fost invitat de onoare in emisiunea lui Mihai Gadea, „Sinteza zilei”. Realazay si ranjind intruna, Nicolae nu dadea niciun semn ca regreta comportamentul sau fata de deputata USR Cosette Chichirau.

Mai mult, el si-a batut joc de protestatarii din fata Parlamentului, care intr-o transmisie in direct la Antena 3 vorbeau despre „soferul puscariasului Catalin Voicu”. „Aoleo, saracutii”, a comentat in bascalie fostul sofer de ocazie al lui Catalin Voicu, Serban Nicolae.

Deputatul USR Cosette Chichirau si senatorul PSD Serban Nicolae au avut un schimb dur de replici in timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputatilor a Statutului magistratilor, Chichirau acuzandu-l pe pesedist ca fura, iar senatorul catalogand-o ”proasta”, ”asistata social” si i-a spus ca are poze in care „face sex anal”. Senatorul PSD a declarat, ulterior, ca nu-si va cere scuze fata de Cosette Chichirau pentru incidentul din plenul Camerei Deputatilor, senatorul afirmand ca nu are motive sa-ti ceara scuze ”uneia care ma insulta in mod repetat”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: