Ciolos ii raspunde FERM cancelarului austriac: „Romania nu accepta AMENINTARI”

news

dacian-ciolos-premier-465x215

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca solidaritatea europeana in chestiunea migrantilor „nu poate fi castigata prin amenintari” si ca Romania face parte din categoria statelor care nu accepta amenintari pentru rezolvarea unor probleme care trebuie solutionate impreuna de statele europene.

Ciolos s-a referit la afirmatia de joi a cancelarului austriac Werner Faymann care nu a exclus consecinte financiare pentru acele state membre ale UE care nu coopereaza in cadrul eforturilor de a redistribui 160.000 de solicitanti de azil intre tarile Uniunii Europene.

„Nu s-a discutat acest lucru in Consiliu ieri, deci sunt declaratii, sa spun, personale ale dumnealui (cancelarului austriac — n.r.). Sigur, eu inteleg ca e nevoie de mai multa solidaritate si, din punctul asta de vedere, Romania a fost clara ca e solidara in anumite conditii, in conditiile in care se trateaza problema migrantilor la radacina, ca sa oprim acest flux migratoriu necontrolat. Insa eu, personal, nu cred ca solidaritatea poate fi castigata prin amenintari indiferent din partea cui ar veni si e clar ca facem parte din categoria statelor care nu accepta astfel de amenintari pentru a rezolva probleme pe care trebuie sa le rezolvam impreuna”, a spus Ciolos inainte de inceperea celei de a doua sesiuni de lucru a Consiliului European.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Take Ionescu

  austriecii, carpa de weekend a nemtilor

 • Pavel S

  Bravo, domnule Ciolos!

 • Licantrop Alex

  Sunt uimit de faptul ca Ciolos incearca, abia astept sa vad ce se va face in continuare

 • anonim

  AUSTRECI UN POPOR DE OAMENI ZGARCITI ,,…..FARA SUFLET

 • Carul cu Boicil

  Ei, nu acceptam amenintari, doar ne punem putin capra!

 • traian musatescu

  bai, voi stitiunde s-a a devenit apostolul pavel crestin? pe drumul spre Damasc, netotilor. oameni fara suflet

 • cristian saileanu

  pote ca am descoperit un roman cu coloana vertebrala…

 • HANGANU

  Sper ca d-nul CIOLOS sa se implice si in abuzurile facute de Casa Pensii CONSTANTA la calcularea punctului mediu anual de pensie la pensionari. Personalul de aici da dovada de reavointa.

 • CALIN MANTA

  dISTRIBUITI I IN oRIENT DE UNDE VIN..eUROPA NU E mECCA NICI MUSULMANA !

 • CALIN MANTA

  DISTRIBUITI I IN ORIENT DE UNDE VIN..EUROPA NU E M

  ECCA NICI MUSULMANA !

 • zizin

  Sa’-i dea de pomana Coanei Merkel, sa se spele cu ei pe cap………. ce nu-i mai vrea acum ? ……. Noi nici atat, ca’ nu ne-a intrebat nici vantul nici pamantul daca e bine sa-i aducem la noi in casa…………. Avem si asa mult prea multe probleme ca sa ne mai pricopsim cu inca una …… Ca sa spun ca Ciolos are coloana vertebrala…… Eprea mult !….. e indoit ce cocoasa’ uitandu-se mereu dupa monedele cazute pe jos………

 • Szekely Marcel

  Felicitări domnule Cioloş ! Acest lucru trebuia spus mai de mult !