Dacian Ciolos merge la Bruxelles, unde va avea intalniri la cel mai inalt nivel

politica

Fostul premier Dacian Ciolos merge la Bruxelles, unde va avea intalniri la cel mai inalt nivel. Acesta va fi primit, luni, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, va avea alte doua intalniri in cadrul Comisiei Europene.

In programul oficial al Comisiei Europene se arata ca, luni, Juncker il primeste pe Ciolos, fost comisar european pentru Agricultura.

Marti, Ciolos va fi primit si de vicepresedintele Comisiei Europene pentru locuri de munca, crestere economica, investitii si competitvitate, Jirky Katainen, precum si cu comisarul european pentru energie Miguel Arias Canete, conform programului oficial.

La Bruxelles va merge si ministrul de Finante, Viorel Stefan, care va fi primit marti de Katainen. Marti, la Bruxelles este Consiliul ECOFIN, care reuneste ministrii de finante si economie din UE.

Tot marti, la Bruxelles, ministrul Agriculturii, Petre Daea, are programata o intalnire cu Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara.

De asemenea, ministrul Cercetarii, Serban Valeca, urmeaza sa se intalneasca marti, la Bruxelles, cu Carlos Moedas, comisarul european pentru Cercetare, Stiinta si Inovare.

Potrivit organizatorilor, programul poate suferi modificari in timpul saptamanii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: